juni 2000

Geluidmaatregelen Betuweroute op TV Rijnmond

In de maanden mei en juni zendt TV Rijnmond zes programma's uit over de nieuwe Nederlandse goederenspoorlijn tussen de Rotterdamse haven en het Europese achterland. TV West zendt in juni en juli de serie van zes programma's uit.

In afleveringen van 20 minuten elk komen verschillende aspecten van de Betuweroute aan bod. Er wordt een algemeen beeld geschetst, maar ook diepgaandere informatie gegeven over onderdelen van de Betuweroute in het Rijnmondgebied zoals rangeerterrein Kijfhoek, de geboorde Botlekspoortunnel, archeologie en geluidsmaatregelen. De heer J.J. van Willigenburg, geluidadviseur bij NS Technisch Onderzoek is voor de uitzending over geluid geïnterviewd. 

De aflevering over de geluidmaatregelen wordt op dinsdag 6 juni en zondag 11 juni uitgezonden bij TV Rijnmond, om 18.30 uur, 20.30 uur, 22.30 uur en verder elke 2 uur. In totaal is het programma twintig keer te zien: tien keer op dinsdag en tien keer op zondag. TV Rijnmond is te ontvangen in vrijwel de hele regio Zuid-Holland-Zuid en het hele Westland.

Het uitzendschema op TV West ziet er als volgt uit: 

Bron: gedeelte van de tekst afkomstig van Nieuwsbank

...home volgende...