(advertentie)

dBvision presenteert iPhone app voor geluidberekeningen

Rob van Loon, dBvision, 1 juni 2011

Heeft u behoefte om op de achterkant van een bierviltje een ingewikkelde akoestische berekening te controleren? Download dan SRMi, de iPhone applicatie van dBvision.

Met SRMi kunnen eenvoudige geluidberekeningen uitgevoerd worden volgens Standaard Reken- en Meetmethode 1: handig en snel op een iPhone of een iPod touch. Vanaf 1 juni 2011 is in de Apple iTunes app store versie 2 van de app gratis beschikbaar.

Inzicht

Met SRMi kunt u snel inzicht krijgen in effecten van intensiteittoename of snelheidswijzigingen. Daarmee kunt u tijdens een vergadering of op locatie bij bewoners snel antwoord geven op zulke vragen. Een akoestisch spoorboekje in zakformaat. Ook voor wegverkeer.

De app berekent geluidemissie en immissie voor zowel wegverkeerslawaai als voor railverkeerslawaai.  De app kan rekenen op emissie en op immissieniveau.

Doelmatigheidscriterium

Met de app kunt u ook snel bereken hoeveel DMC reductiepunten een woning oplevert.

Gratis?

Ja, helemaal gratis. dBvision heeft deze "app" ontwikkeld als service voor onze bestaande of nieuwe opdrachtgevers, maar de app is ook beschikbaar voor anderen. De app werkt met een iPhone, iPod of iPad. Gratis, omdat dBvision wil laten zien wat wij kunnen, omdat wij een innovatief bedrijf zijn met durf en visie.

Versie 2

Voor wie versie 1 al kende, nieuw in versie 2 is:

- voor wegverkeer: keuze uit verschillende wegdektypen
- verbeterde gebruikersinterface
- cumulatie
- berekening percentage ernstig gehinderden
- rekenblad voor geluidbelastingen.

Download nu gratis de iPhone app uit de iTunes store: http://itunes.apple.com/nl/app/srmi/id399070737?mt=8