Reacties op het artikel "Isoleren met eigen bijdrage leidt tot hinderreductie"

redactie, 18 juli 2011

Hieronder enkele reacties op het artikel "Isoleren met eigen bijdrage leidt tot hinderreductie", nav. de promotie van  Maarten Kroesen op dit onderwerp aan de TU Delft. Mist u nog uw gezichtspunt, mailt u dan svp. de redactie alsnog.

Niet serieus

Geachte redactie,

Dit is een artikel waarin de burger die overlast ondervindt van het ongebreideld vliegverkeer wederom niet serieus genomen wordt. Wederom klagen de klagers om allerlei redenen maar niet omdat de luchthaven gewoon een ongelofelijke hoop herrie veroorzaakt. (Bij mij vermeerdert het geluid bij een overvliegend vliegtuig met een factor 2.) Het is bekend dat alle zg 'onderzoeken' naar schadelijke effecten van vliegverkeer door de luchtvaartlobby en de regering worden vervalst, gemanipuleerd en bij elkaar gelogen. daar is in Delft ook onderzoek naar gedaan, bovendien kunnen wij dit allemaal weten sedert prof. Berhout zijn onderzoeksopdracht aan het ministerie teruggaf. Dit was zo in het onderzochtte tijdvak (2000-2009) en er is geen enkele aanwijzing dat dat in 2011 anders zou zijn. het is mij dus een raadsel waarom u een dergelijk respectloos stuk vliegpropaganda als 'geluidsnieuws' plaatst.

met vr gr j e belinfante

Onaanvaardbaar

Beste Redactie,

Als ik zie hoe onze Minister(s) en zijn ambtenaren hebben gehandeld met geluid inzake de HSL en Schiphol, dan vind ik dat onaanvaardbaar.

Met de conclusies inzake de duidelijkheid van normen en het handhaven daarvan ben ik het geheel eens.

Met vriendelijke groet,
Marin Kijzers

home...