Oproep voor deelname aan de Nationale Geluid en Trillingen innovatieprijs

Ans Bosgoed, Stichting Innonoise, april 2004

De stichting Innonoise daagt zowel u als uw organisatie uit om mee te dingen naar de “Nationale Geluid en Trillingen Innovatieprijs 2004”!

Binnen het bedrijfsleven en overheidsorganisaties is enorm veel creativiteit aanwezig. Veel innovaties die gericht zijn op reductie van ongewenst geluid krijgen helaas niet altijd de aandacht die ze verdienen. En onbekend maakt onbemind. De kloof tussen uitvinden en toepassen wordt daardoor vaak niet overbrugd.

De stichting Innonoise stimuleert gemeenten en bedrijven innovaties aan te melden en mee te dingen naar de Nationale Geluid en Trillingen innovatieprijs 2004. Genomineerden voor de prijs krijgen een gratis advertorial in de Nationale Geluidgids die tevens wordt uitgegeven door de stichting Innonoise.

De juryprijs wordt uitgereikt op de eerste dag van het congres ‘Geluid en Trillingen’ op 3 november en de publieksprijs tijdens de tweede congresdag op 4 november. Genomineerden krijgen ieder 5 minuten spreektijd om hun innovatie te presenteren tijdens het congres. Het gaat bij de prijs niet alleen om nieuwe maatregelen, maar ook nieuwe ideeën gericht op methoden, wijze van omgang met, regelgeving, etc. zijn welkom. Een speciale categorie "wilde ideeën" stelt u in staat ook mee te dingen met goede ideeën zonder dat u deze hoeft uit te werken. Speciaal voor deze categorie is een geldprijs van € 500 beschikbaar.

De jury bestaat dit jaar uit:

Inzendingen moeten voor 25 september 2004 in 8-voud worden opgestuurd naar het secretariaat van de stichting Innonoise. Meer informatie over de geluid en trillingen innovatieprijs vindt u op de website (http://www.innonoise.nl). U kunt ook bellen met het secretariaat van de stichting (055-5226463). Of via http://www.geluidentrillingen.nl 

 

home...