De akoestische fietsdag: route bekend!

Redactie, maart 2018

Op zaterdag 21 april vindt de eerste akoestische fietsdag plaats. Op deze dag wordt een tourtocht gehouden voor de racefiets van ongeveer 100 km in de omgeving van Arnhem. Inmiddels is de route bekend. Zie hiervoor de onderstaande routekaart.

Wil jij graag meedoen aan de eerste editie van de akoestisch fietsdag, geef je dan op door te mailen naar fietsweekend@dbvision.nl. Inschrijven is uiterlijk mogelijk tot en met maandag 9 april. Wij stellen het zeer op prijs wanneer je deze fietsdag ook onder de aandacht wilt brengen bij je collega's!

Om de kosten te kunnen betalen vragen we om een bijdrage. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het aantal deelnemers en sponsoren en bedraagt maximaal €41,50, te betalen bij aanvang van de fietstocht. Hiervan worden de consumpties, pauzes, douche en het eten betaald. Bij het eten zit 1 consumptie. De overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Het programma is hieronder in grote lijnen weergegeven. Het definitieve programma met exacte tijden en locaties wordt ongeveer een week voor aanvang toegezonden aan de deelnemers.

Programma:

  • Vanaf 12:00 uur: verzamelen op startlocatie.
  • 12:30 uur: start tourtocht
  • Onderweg zullen er twee pauzes zijn, één met koffie en appeltaart en één langs de route met diverse versnaperingen om het energieniveau voldoende op peil te houden.
  • Rond 18 uur: finish op dezelfde locatie als de start. In de directe omgeving is de mogelijkheid om te douchen.
  • 18:30 uur: na de tocht gaan we genieten van een welverdiend hapje en drankje nabij de start/finish locatie bij Garage Royal.

De route zal via navigatie beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal deelnemers fietsen we in 1 of een beperkt aantal groepen de route.

Op dit moment hebben zowel dBvision als het Geluidburo zich bereid gevonden te sponsoren om daarmee een deel van de kosten voor hun rekening te nemen. Daar zijn wij natuurlijk superblij mee! Verder zijn andere sponsoren uiteraard welkom. Mocht jij namens jouw werkgever of bedrijf willen sponsoren, laat dit dan weten door te mailen naar fietsweekend@dbvision.nl. Er zal mede via geluidnieuws verslag van de fietstocht worden gedaan, waarbij we de sponsoren met logo zullen bedanken voor de bijdrage.

Graag horen wij of je de beschikking hebt over een fietsnavigatie, zodat we een inschatting kunnen maken hoeveel mensen de route zelfstandig kunnen fietsen.

De akoestische fietsdag, gesponsord door dBvision en het Geluidburo.